Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، مهدی نامدار معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان گفت: بر اساس اعلام نتایج آزمون مرحله دوم المپیاد‌های علمی ۱۴۰۰ توسط سازمان ملی استعداد‌های درخشان، در مجموع تعداد ۴۵۴نفر پسر و ۲۰۶نفر دختر در المپیاد‌های توانسته اند رتبه کسب کنند.

او افزود: در این مرحله پنج نفر از دانش آموزان استان موفق شدند به مرحله نهایی المپیاد‌های علمی راه یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامدار ادامه داد: در این مرحله سید سروش حسینی دانش آموز دبیرستان نمونه دولتی زانست بانه در رشته اقتصاد و مدیریت، مائده میرزا پور دانش آموز دبیرستان نمونه دولتی کوثر شهرستان بیجار، شهروز احمدی دانش آموز دبیرستان تیزهوشان شهید بهشتی ناحیه دو سنندج و سارا بهرامی دانش آموز دبیرستان تیزهوشان فرزانگان ناحیه دو سنندج در رشته جغرافیا و اسماء مشیرپناهی دانش آموز دبیرستان نمونه دولتی پروین اعتصامی شهرستان دهگلان در رشته زمین شناسی موفق شدند به مرحله نهایی المپیاد‌های راه یابند.

به گفته او المپیاد‌های علمی دانش آموزی در رشته‌های نجوم و اختر فیزیک، کامپیوتر، فیزیک، علوم زمین، شیمی، سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی، زیست شناسی، ریاضی، جغرافیا، تفکر و کارآفرینی، اقتصاد و مدیریت و ادبی برگزار می‌شود.

گفتنی است آزمون‌های المپیاد‌های علمی ۱۴۰۰در دو مرحله، که مرحله اول آن در تاریخ ۱۵ تا ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ و مرحله دوم نیز در تاریخ ۲۴اردیبهشت ۱۴۰۰تا ۲۵خرداد ۱۴۰۰برگزار شد.

در المپیاد‌های علمی سال گذشته، تعداد ۳ نفر از دانش آموزان استان در رشته‌های علوم زمین، سلول‌های بنیادی و جغرافیا به مرحله کشوری راه یافتند که حاصل آن کسب یک مدال طلا و دو برنز بود.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: المپیادعلمی آموزش و پرورش دانش آموز دبیرستان المپیاد های علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۸۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در این استان خبر داد.

اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: میزان ترک تحصیل دانش‌آموزان در این استان در دوره متوسطه دوم بیشتر از دوره‌های دیگر است. ترک تحصیل در دوره متوسطه اول نیز بیشتر از دوره ابتدایی است. در واقع، در دوره گذر از ششم به هفتم و نهم به دهم ترک تحصیل بیشتر است.

وی ادامه داد: در این استان ۲۴ هزار و ۲۳۴ نفر در مقطع متوسطه دوم مشغول به تحصیلند که ۱۵ درصد آن‌ها ترک تحصیل می‌کنند. همچنین حدود ۴۰۰۰ نفر از دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در این استان ترک تحصیل می‌کنند.

اکبری بیان کرد: ۶۵ درصد افرادی که در این دوره ترک تحصیل می‌کنند دانش‌آموز پسر و ۳۵ درصد دخترند. ازدواج دانش‌آموزان دختر و مشغول به کار شدن دانش‌آموزان پسر از جمله مهم‌ترین دلایل ترک تحصیل دانش‌آموزان در دوره متوسطه دوم است.

۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در خراسان شمالی تعیین تکلیف شدند

عصمت بدخشان، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، بیان کرد: ۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل دوره ابتدایی در این استان تعیین تکلیف شدند.

وی اظهار کرد: در سامانه شهید محمودوند ۱۳۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در دوره ابتدایی در این استان ابلاغ شد که با پیگیری‌های انجام‌شده ۱۱۱۱ دانش‌آموز تعیین تکلیف شدند و ۲۰۰ دانش‌آموز هنوز باقی مانده‌اند.

بدخشان توضیح داد: از ۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل که در سامانه یادشده به این استان ابلاغ شده، ۴۵ دانش‌آموز فوت کرده بودند و ۴۸ دانش‌آموز نیز به خارج از کشور مهاجرت کرده‌اند. دو دانش‌آموز جذب مدارس دینی (حوزه‌های علمیه) شده‌اند و والدین ۸۱ دانش‌آموز نیز اعلام کردند که فرزندان‌شان جثه کوچکی دارند و امسال نیز پیش‌دبستانی را سپری می‌کنند.

به گفته وی، چهار دانش‌آموز به علت اشتغال به کار، ۳۹ دانش‌آموز به علت فقر مالی خانواده، ۳۹ دانش‌آموز به علت ابتلا به بیماری‌های صعب‌العلاج در این استان از تحصیل بازمانده‌اند. ۲۵۰ دانش‌آموز نیز استثنایی بودند، ۲۲ دانش‌آموز بی‌سرپرست و بدسرپرست بودند و ۱۳۲ دانش‌آموز نیز به علت مهاجرت داخلی از تحصیل بازمانده‌اند.

وی تاکید کرد: پوشش تحصیلی دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره ابتدایی در سال گذشته ۹۸.۶۲ درصد بود که از میانگین کشوری بالاتر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جنبش حامی فلسطین به دبیرستان‌های فرانسه کشیده شد
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی پایا
  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی دانش آموزی پایا
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • راهیابی دو اثر از رادیو کیش به مرحله نهایی سومین جشنواره ملی پژواک
  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز