Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از نیشابور، این جمله‌ای که می‌گویند، معلولیت محدودیت ایجاد می‌کند، اما ناتوانی نیست، حرف درستی است، زیرا در نیشابور یکی از بانوان که در حوزه کارآفرینی فعالیت داشته، با وجود معلولیت شدید جسمی، موسس آموزشگاهی موفق برای  توانجویان و توانمندان است، فرا رسیدن هفته معلولیت و روز دانشجو سبب شد تا به سراغ این بانوی کارآفرین نیشابوری برویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیره محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در نیشابور اظهار کرد: به دلیل علاقه بسیار به درس ریاضی در دبیرستان نمونه محبی نیشابور در رشته ریاضی فیزیک ادامه تحصیل دادم و همزمان با فارغ التحصیلی از دبیرستان در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه شیراز پذیرفته شدم، این رشته را تا مقاطع تحصیلی بالاتر ادامه دادم. 

این بانوی کارآفرین ادامه داد: پس از اخذ مدرک کارشناسی ارشد در رشته هوش مصنوعی و نرم افزار، به دلیل علاقه به کامپیوتر با کمک خانواده‌ام این آموزشگاه را تاسیس کردم.

وی با بیان اینکه دانش پژوهان توانجوی زیادی در این آموزشگاه به رشته کامپیوتر علاقمند شده و اکنون در شرکت‌ها و ادارات مختلفی مشغول به کار هستند، تاکید کرد: با پشتکار و انگیزه بسیاری که برای توانمندسازی معلولان داشتم موفق به آموزش کامپیوتر در سطوح پیشرفته حتی به توانجویان نابینا و ناشنوا شدم.

محمدی با بیان اینکه در شبانه‌روز ۱۳ ساعت تدریس، آموزش و سه ساعت مطالعه دارم، تصریح کرد: صبح‌ها در دبیرستان و عصرها در آموزشگاه تدریس می‌کنم، شب ها هم به مطالعه و مرور دروس دانشگاه می‌پردازم، البته ساعت بیکاری‌ام که بین ساعت ۲ تا پنج عصر است را به خانه‌داری و امور منزل اختصاص می‌دهم که در این بین همسرم کمک‌های بسیاری به من می‌کند.

این بانوی کارآفرین که دانشجوی رشته کامپوتر در مقطع دکترا است، علت پیشرفت کارش را مرتبط بودن رشته تحصیلی‌اش با آموزشگاه بیان کرد و گفت: دانش و علم متناسب با هر حوزه کاری سبب پیشرفت آن کار خواهد شد.

انتهای پیام/ 70031

منبع: فارس

کلیدواژه: بانوی کارآفرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۰۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟

آفتاب‌‌نیوز :

متخصصان دانشگاه صنعتی سوینبرن استرالیا رفتار ۲۰۰۰ نفر را در بازه زمانی ۲۴ ساعته تجزیه و تحلیل کردند تا برای دستیابی به سلامتی مطلوب و بهینه، ترکیبی مناسب از تمرین بدنی و استراحت را تعیین کنند.

زمان‌بندی و تفکیک ایده‌آل تقریبا به این شکل بود که هشت ساعت خواب، پنج ساعت ایستادن، شش ساعت نشستن و تقسیم چهار ساعت برای فعالیت بدنی سبک و متوسط.

رعایت این تقسیم‌بندی به کنترل قند خون و ارتقای سلامتی قلب کمک می‌کند.

فعالیت بدنی متوسط تا شدید می‌تواند پیاده‌روی سریع یا دوچرخه‌سواری باشد یا دویدن آهسته، برای فعالیت بدنی سبک هم می‌توان هر فعالیتی از پیاده‌روی گرفته تا آشپزی و کار خانه یا حتی خندیدن با صدای بلند را به فهرست افزود.

به گزارش ایندیپندنت، گروه تحقیقاتی دانشگاه سوینبرن به افراد توصیه می‌کند شب‌ها هشت ساعت و ۲۰ دقیقه بخوابند تا سلامتی کلی‌شان حفظ شود و از خوابیدن کمتر یا بیشتر از میزان توصیه‌شده اجتناب کنند.

این تحقیق تاییدی بر توصیه‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا است که تاکید می‌کند دست‌کم هفت ساعت خواب شبانه داشته باشیم. خطرات کم‌خوابی به‌خوبی مشخص و مستند شده است اما خوب است بدانیم که خواب بیشتر از ۹ ساعت در شب با افزایش خطر سکته مغزی مرتبط است.

متخصصان تاکید کردند که صرف زمان کمتر برای نشستن و زمان بیشتر برای ایستادن، انجام دادن فعالیت‌های بدنی و خواب کافی، بر سلامتی قلب و عروق تاثیرگذار است. رعایت این زمان‌بندی فعالیت‌ها طیف گسترده‌ای از نشانگرهای سلامتی را در برمی‌گیرد و ۲۴ ساعتی را شکل می‌دهد که به سلامت کلی بهتر منجر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • یک افسر روسی، مسئول آموزش رانندگان در تهران قدیم!
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • نصراللهی با اعتقاد به «ما می‌توانیم» روحیه جهادی را معنا می‌کرد
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • مهلت ثبت نام نخستین المپیاد آموزش هنر یزد تمدید شد
  • ۲.۶ میلیون نفرساعت آموزش در آموزشگاه‌های آزاد فنی‌وحرفه‌ای قم ارائه شد
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • تمدید مهلت ثبت نام نخستین المپیاد آموزش هنر یزد
  • حادثه تلخ برای جوان معلول ساروی که نخبه دانشگاه بود
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود