Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرستان رازوجرگلان در سال‌های گذشته با بی سوادی و ترک تحصیلی بسیاری به خصوص در بین دختران مواجه بود و کم و بیش اکنون نیز این مشکل بنا به دلایلی وجود دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، عواملی همچون محروم بودن منطقه، نبود برخی امکانات، مخالفت برخی از خانواده ها با ادامه تحصیل فرزندان مخصوصا دختران و همچنین نبود مدارس جهت تحصیل در مقاطع مختلف از موارد تاثیر گذار در این وضعیت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند طی سال های اخیر تلاش های زیادی شده است تا این مشکلات رفع شود اما همچنان سایه برخی کمبودها از جمله نبود رشته های تحصیلی ریاضی و رشته های فنی و حرفه ای بر سر این دانش آموزان گسترده است.

مادر یکی از دختران پایه دهم که که اکنون دخترش باید برای ادامه تحصیل، انتخاب رشته کند، می گوید: معدل دخترم زیر ۱۵ است و برای ثبت نام در رشته انسانی و یا تجربی که علاقه زیادی به آن ها دارد ،کافی نبود و امکان اینکه در رشته های دیگری ثبت نام کند نیست.

وی ادامه می دهد: دخترم با این شرایط تنها می تواند در رشته کار و دانش تحصیل کند که هم اکنون ۶ نفر برای این رشته به دبیرستان مراجع کردند اما طبق گفته مدیر جهت تشکیل کلاس های کارو دانش باید بین ۱۰ تا ۲۰ نفر دانش آموز در این رشته ثبت نام کرده باشند و با این شرایط امکان تشکیل کلاس های رشته کارو دانش وجود ندارد .

وی می افزاید : پیشنهاد مدیر مدرسه این است که به روستاهای اطراف یا شهر راز برای ادامه تحصیل مراجعه کنیم که اما به دلیل هزینه ایاب و ذهاب و مصافت طولانی این امکان نمی توانیم اینکار را بکنیم.

این مادر می گوید: به احتمال قوی دخترم امسال را ترک تحصیل می کند شاید که در سال آینده کلاس رشته تحصیلی کارودانش در دبیرستان محل زندگی مان تشکیل شود .

از این دست مشکلات در گذشته نیز بوده است و با تلاش مدیران مدارس سعی شده است که جهت تشکیل رشته های تحصیلی انسانی و تجربی در مدارس کارهایی صورت بگیرد و تقریبا در همه دبیرستان های متوسطه ۲ این دو رشته تدریس می شود اما بقیه رشته های تحصیلی در همه مدارس وجود ندارد .

 

متمرکز نبودن دانش آموزان باعث تشکیل نشدن برخی رشته های تحصیلی است

مدیر آموزش و پرورش رازوجرگلان در گفتگو با عصر اترک گفت: در حال حاضر یک هزار و 350 دانش آموز در متوسطه دو در رشته های تحصیلی تجربی،انسانی و کارودانش در این شهرستان مشغول به تحصیل هستند اما دو رشته تحصیلی ریاضی و فنی و حرفه ای به دلیل نبود متقاضی یا کم بودن تعداد دانش آموزان و متمرکز نبودن آنها در یک کلاس ومدرسه در یاین شهرستان وجود ندارد.

عباس رضایی افزود: باید تعداد دانش آموزان در پایه دهم به حد نساب که بین ده تا ۲۰ دانش آموز باشد برسد که در شهرستان ما در رشته نظری و کارودانش در شهر راز دو هنرستان دخترانه و پسرانه، در غلامان ۴ دبیرستان نظری و کارودانش، در سوخسوهاشم شاخه نظری،یک دبیرستان در باغلق نظری و کارودانش، در یکه سعود  نظری و کارودانش، در حصارچه نظری، یکه سعود پایین دبیرستان دخترانه نظری در بک پولاد،بچه دره و گرکز نیز رشته نظری تدریس می شود که همه این رشته های تحصیلی در این دبیرستانها جهت تشکیل کلاس بیش از ده نفر دانش آموز دارنددارد ولی برای دو رشته فنی و حرفه ای و ریاضی این امکان در کل شهرستان فراهم نشده است .

وی تاکید کرد: اگر تعداد دانش آموزان علاقه مند به دو شاخه ریاضی و فنی حرفه ای در شهرستان به حد نصاب برسد، مشکلی برای راه اندازی رشته های مورد نظر در شهرستان وجود ندارد.

رضایی گفت: دانش آموزانی که رشته های مورد نظرشان در محل زندگی انها تعداد وجود ندارد به دبیرستان هایی که این رشته های تحصیلی را دارند مراجعه و ثبت نام کنند تا از تحصیل باز نمانند.

وی توصیه کرد: برای تشکیل یک کلاس ده نفره برای هر رشته تحصیلی که در دبیرستان یک روستا وجود ندارد بهتر است که همه افراد آن دبیرستان و اهالی همکاری کنند و با دانش آموزانی که علاقمند به تحصیل به عنوان مثال در رشته کارودانش هستند تشویق نمایند تا این اتفاق خوب جهت تشکیل کلاس ها صورت بگیرد.

گفتنی است شهرستان رازوجرگلان ۱۲هزار۵۰۰ دانش آموز دارد که در ۱۸۷ مدرسه تحصیل می کنند .

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رشته های تحصیلی فنی و حرفه ای دانش آموزان وجود ندارد تشکیل کلاس دانش آموز جهت تشکیل ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۵۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرور خاطرات دوران تحصیل پس از ۴۵ سال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ، همزمان با هفته معلم در یک حرکت زیبا و پسندیده ، معلمان و دانش‌آموزان ۴۵ سال گذشته مدرسه شهدای روستای چالکسر صومعه‌سرا با یکدیگر دیدار کردند و در نشستی صمیمی خاطرات شیرین دوران گذشته را زنده کردند.
اهدای شاخه‌های گل توسط دانش آموزان امروز مدرسه به معلمان دیروز مدرسه چالکسر، بیان خاطرات شیرین معلمان و اجرای موسیقی سنتی از برنامه‌های این نشست صمیمی بود.
مسئول برگزاری نشست صمیمی معلمان و دانش‌آموزان مدرسه چالکسر گفت: ما جمعی از دانش آموزان مدرسه برنامه ریزی کردیم که از معلمان و دانش‌آموزان ۴۵ سال گذشته مدرسه شهدای روستای چالکسر صومعه‌سرا که نشانی داشتیم دعوت کنیم که دوباره همدیگر را ببینند و خاطرات شیرین دوران گذشته را یادآوری کنند و هم از زحمات گذشته معلمان قدردانی و تجلیل کنیم.
مهدی فیروزی افزود: ۵۰ نفر از معلمان و دانش‌آموزان ۴۵ سال گذشته این مدرسه دراین نشست صمیمی شرکت کردند.
در پایان از تمامی معلمان و دانش‌آموزان ۴۵ سال گذشته مدرسه چالکسر با اهدای لوح و جوایز نفیسی تجلیل شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • جنبش حامی فلسطین به دبیرستان‌های فرانسه کشیده شد
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • لباس فرم برای دانش آموزان اجباری نیست
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • مرور خاطرات دوران تحصیل پس از ۴۵ سال
  • برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم چگونه تصحیح می شود؟
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • توصیه‌هایی به داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی