Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@09:13:05 GMT

دختران علوم و معارف دزفول در ۲ راهی ماندن یا تغییر رشته

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۷۳۸۲۷

دختران علوم و معارف دزفول در ۲ راهی ماندن یا تغییر رشته

به گزارش ایرنا، در حالی که تحصیل در رشته مورد علاقه دانش آموزان و جلوگیری از ورود اکثر آنها به یک رشته تحصیلی یکی از موضوعات اصلی نشست‌های مختلف آموزش و پرورش است، این روزها دانش آموزانی که به علت علاقه شخصی خود در دبیرستان علوم و معارف دزفول ثبت نام کرده‌اند مجبورند بنا به دلایلی یا تغییر رشته دهند و یا در مدارس بزرگسالان تحصیل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق بررسی صورت گرفته اغلب دانش آموزانی که در این دبیرستان ثبت نام کرده‌اند معدل‌ بالای ۱۹ دارند و به خاطر علاقه زیاد و قبولی در آزمون در این دبیرستان ثبت نام کرده‌اند ولی این روزها نگرانند آنها تصمیم خود را برای ادامه تحصیل در این رشته گرفته بودند و اکنون در ۲ راهی قرار گرفته‌اند.

 برخی عنوان می‌کنند کد این دبیرستان توسط مسوولان کشوری حذف شده و برخی می‌گویند کم کاری‌ها از ناحیه آموزش و پرورش دزفول است.

این دبیرستان البته مشکلات دیگری نظیر فرسوده بودن ساختمان و همنشینی بزرگسالان و دانش آموزان کم‌سن‌تر نیز دارد که به نظر می‌رسد باید برای برون رفت از معضلات آن فکر اساسی کرد.

یکی از والدین دانش آموزان این دبیرستان به خبرنگار ایرنا گفت: آموزش و پرورش اعلام کرده کد این دبیرستان توسط مسوولان کشوری حذف شده که علت این امر ممکن است یا مخالفت با برقراری چنین مدارسی باشد یا ثبت نام اجباری دانش آموزان دختر در مدرسه فرهنگ.
غلامرضا زیره‌زاده افزود: اجبار دانش آموزان به تغییر رشته یا ثبت نام در مدرسه فرهنگ شایسته نیست چراکه این دانش آموزان می‌توانستند با شرکت در آزمون وارد مدارس نمونه دولتی شوند.
وی ادامه داد: نداشتن مدیر ثابت و اختلاط با دانش آموزان بزرگسال از موارد دیگری است که مسوولان تهرانی، آموزش و پرورش دزفول را ملزم به حل آن کرده‌اند ولی اقدامی برای رفع آنها صورت نگرفته است.
مدیر دبیرستان پسرانه علوم و معارف دزفول نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه دبیرستان علوم و معارف زیرنظر آیت اله آملی کاشانی است اظهارداشت: این دبیرستان از سال ۸۲ با هدف گسترش معارف اسلامی تاسیس شده و براساس توافق نامه ای قرار شده نیروی انسانی آن با همکاری آموزش و پرورش تامین شود.
حسن بشارتیان افزود: متاسفانه در مدت ۱۷ سال اخیر، آموزش و پرورش دزفول جدیتی برای همکاری با این دبیرستان نشان نداده و مکان مناسبی در اختیار قرار نداده است. 
وی قدمت ساختمان این دبیرستان را بالا و تخریبی دانست و ادامه داد: این مدرسه مخروبه محسوب می‌شود و در شان دانش آموزان نیست.
بشارتیان گفت: پیگیری‌هایی برای تغییر مکان این دبیرستان انجام شده تا بتوان دانش آموزان بیشتری جذب کرد ولی آموزش و پرورش همکاری لازم را در این زمینه ندارد و ساختمان‌های مناسب خود را در اختیار مدارس غیرانتفاعی و دیگر نهادها از جمله بهداشت قرار داده است.
وی همنشینی دانش آموزان این دبیرستان با بزرگسالان را یکی دیگر از مشکلات این دبیرستان عنوان و بیان کرد: همنشینی دانش آموزان بزرگسال که اغلب متاهل هستند با دانش آموزان دبیرستانی سنخیتی ندارد البته برای رفع این مشکل پیگیری‌هایی صورت گرفته ولی تاکنون اقدامی نشده است.

مدیر دبیرستان پسرانه علوم و معارف دزفول تعویض پی در پی مدیران را یکی دیگر از مشکلات این دبیرستان دانست و گفت: مدیر این دبیرستان اخیرا در آموزش و پرورش مشغول به کار شده و فرصتی برای رسیدگی به مشکلات این دبیرستان ندارد. 
وی افزود: مجموع این مشکلات باعث شده مسوولان تهرانی، آموزش و پرورش دزفول را ملزم به رفع مشکلات این دبیرستان کنند در غیر این صورت با ادامه فعالیت این دبیرستان موافقت نخواهند کرد.

بشارتیان ادامه داد: این موضوع درحالی است که امسال بیشترین دانش آموزان دختر در این دبیرستان جذب و ۴۳ نفر در سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم ثبت نام شده‌اند.

وی با بیان اینکه وضعیت محیط موجب دلسردشدن والدین از حضور فرزندانشان در  مدرسه شده است، گفت: تاکنون اعتراض‌های زیادی از سوی والدین به امام جمعه و آموزش و پرورش شده ولی با وجود نگرانی خانواده‌ها، اقدام عملی صورت نگرفته است.
مدیر دبیرستان پسرانه علوم و معارف دزفول افزود: آموزش و پرورش به خانواده‌ها اعلام کرده دانش آموزان دختر می‌توانند تغییر رشته داده و در دبیرستان‌های دیگر تحصیل کنند ولی با این اجبار حق دانش آموزان برای تحصیل در رشته موردعلاقه آنها ضایع می‌شود.
مدیر آموزش و پرورش دزفول در این باره اعلام کرد: مدرسه علوم و معارف دزفول زیرنظر مدارس عالی شهید مطهری بوده و دستور لغو آن از سوی تهران صادر شده است. 
رضا محمدی خباز افزود: با وجود پیگیری‌ها برای تمدید مجوز این دبیرستان و نامه نگاری‌های انجام شده، به علت استقبال کم دانش آموزان با تمدید مجوز موافقت نشد.
وی ادامه داد: دانش آموزانی که در پایه دهم این دبیرستان ثبت نام کرده‌اند می‌توانند در مدرسه فرهنگ ثبت نام کنند؛ پایه ۱۱ و ۱۲ نیز می‌توانند به رشته علوم انسانی تغییر رشته دهند. 
مدیر آموزش و پرورش دزفول بیان کرد: دانش آموزان پایه دوازدهم این دبیرستان نیز می‌توانند تحصیل در  این رشته را در دبیرستان بزرگسالان ادامه دهند.
معاون امور متوسطه مدرسه عالی علوم و معارف کشور نیز در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: طبق توافق‌هایی که با آموزش و پرورش انجام شده قرار بود مکان مناسبی در اختیار این دبیرستان قرار گیرد و شیفت بزرگسالان نیز جابه جا شود.
سعید سیدحسینی افزود: رشته‌های علوم و معارف برنامه‌های فوق برنامه فراوانی دارند و ساعت‌های طولانی‌تری تحصیل می‌کنند ضمن اینکه به علت تعهدات مذهبی، همنشینی آنها با بزرگسالان نامناسب بود لذا از آموزش و پرورش خواستیم این مورد را برطرف کند که هیچ اقدامی در این خصوص انجام نداد.
وی ادامه داد: همچنین بنا بود مدیر این دبیرستان برای حدود هشت سال ثابت باشد تا وضعیت مدرسه را ارتقا دهد ولی این مورد نیز محقق نشد.
سیدحسینی اظهارداشت: فضای متروکه این دبیرستان با پیگیری‌ها و اقدامات انجام شده تا حدودی بهبود یافت ولی آموزش و پرورش عنوان کرد قصد بازسازی آن را دارد و به این منظور فضای مدرسه را از ما گرفت ولی با گذشت مدت‌ زمان طولانی هنوز اقدامی برای نوسازی آن انجام نداده است.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش دزفول همکاری لازم را برای رشد این رشته نداشته است، افزود: آموزش و پرورش می‌توانست برای اجاره این دبیرستان مبلغی دریافت نکند و مانند سایر شهرهای دیگر همکاری لازم را برای توسعه این رشته داشته باشد.
معاون امور متوسطه مدرسه عالی علوم و معارف کشور اظهارداشت: این دبیرستان به علت فضای ناپایدار ایجاد شده در دزفول، شرایط لازم را برای ادامه فعالیت ندارد.
وی افزود: به علت متضرر شدن دانش آموزان، تعطیلی این مدرسه مدنظر مسوولان نبوده و پیشنهاد شد این دبیرستان یا به دولت و یا به سازمان تبلیغات اسلامی واگذار شود و جابجایی آن مطرح شد ولی آموزش و پرورش تنها راهکار آن را تعطیلی اعلام کرده است. 
سید حسینی با بیان اینکه هنوز تکلیف این مدرسه مشخص نیست، گفت: سازمان تبلیغات اسلامی آمادگی جابجایی و انتقال این مدرسه را دارد.
وی افزود: در مجموع حدود پنج هزار و ۵۰۰ دانش آموز در ۴۰ مدرسه شهید مطهری کشور در حال تحصیل هستند.

امید است با همکاری مسوولان شهرستان دزفول مشکلات دبیرستان دخترانه علوم و معارف این شهرستان برطرف شود تا دانش آموزان آن بتوانند در رشته تحصیلی مورد علاقه خود ادامه تحصیل دهند.

برچسب‌ها مدارس بازگشایی مدارس دزفول پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس و دانشگاه ها در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس بازگشایی مدارس دزفول مدارس بازگشایی مدارس دزفول اخبار کنکور آموزش و پرورش دزفول ثبت نام کرده اند دانش آموزان تغییر رشته پیگیری ها انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۳۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، کلام الله صفری پیش از خطبه های نماز جمعه اردبیل و در گرامیداشت هفته معلم یاد و خاطره علامه شهید مطهری را گرامی داشت و اظهار کرد: این متفکر قرن معاصر عمر پربرکت خود را صرف شناخت اسلام و قرآن و آشنایی بیشتر مردم با مکتب حسینی کرد.

وی خاطرنشان کرد: معلمان جامعه ما در ردیف خردمندان و متفکران همواره سعی کرده اند تا در تربیت و تعالی نسل های آینده تلاش و کوشش کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با اشاره به فعالیت های آموزشی و پرورشی دولت سیزدهم در استان اردبیل گفت: یکی از این سیاست ها بحث مولدسازی، صدور اسناد مالکیت و تجاری سازی واحدهای آموزشی با ارزش مناطق شهری بوده که در استان اردبیل نیز در این زمینه با حمایت استاندار اردبیل گام های جدی برداشته شده است.

صفری افزود: بعد از گذشت ۱۲ سال رتبه بندی معلمان با تامین اعتبار مورد نیاز اجرایی شد تا بخشی از دغدغه های معیشتی معلمان نیز رفع شود.

وی گفت: در حل مشکلات کمبود فضاهای آموزشی گام های جدی برداشته شده و در سه سال دولت سیزدهم ۷۸ مدرسه در قالب ۳۱۳ کلاس درس به بهره برداری رسیده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل از در حال احداث بودن ۶۷ باب مدرسه در قالب ۵۲۱ کلاس درس خبر داد و تصریح کرد: به زودی بزرگترین مجتمع آموزشی استان با نام دارالفنون افتتاح خواهد شد که ۳۰۰ میلیارد تومان بانک عامل در قالب مسئولیت اجتماعی در آن سرمایه گذاری کرده است.

صفری از عزم دولت برای احداث ۲ هزار کلاس درس در استان خبر داد و بیان کرد: قرار است نیمی از این کلاس های درس به همت دولت، ۵۰۰ کلاس درس به همت خیرین و ۵۰۰ کلاس درس نیز با محوریت نوسازی مدارس احداث و تحویل آموزش و پرورش داده شود.

وی از توزیع شیر رایگان در بین ۱۲۰ هزار دانش آموز و توسعه خدمات الکترونیکی در واحدهای آموزشی خبر داد و گفت: کلیه مدارس به اینترنت پرسرعت متصل شده و برای صرفه جویی در مصرف کاغذ خدمات الکترونیکی در قالب پنجره واحد دولت انجام می شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل از برچیده شدن مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش آموز در استان، توزیع ۲۴ هزار جلد کتاب راه موفقیت، تهیه و پخش ۶۰ برنامه تلویزیونی آموزشی و ۳۰ هزار دی.وی.دی در بین دانش آموزان مناطق محروم و عشایری خبر داد.

صفری اضافه کرد: تصحیح الکترونیکی اوراق در این دو سال مورد توجه بوده تا ضریب تاثیرگذاری نمرات دانش آموزان در پایه دهم، یازدهم و دوازدهم به ۶۰ درصد برسد.

دبیر شورای آموزش و پرورش استان اردبیل اظهار کرد: تعداد مراکز سنجش سلامت و تحصیلی دانش آموزان از ۱۰ مرکز به ۲۵ مرکز افزایش یافته و در این زمینه استان اردبیل رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

صفری خاطرنشان کرد: ۹۰ درصد دانش آموزان بدو ورود به پایه اول ابتدایی سنجش شدند و این طرح تا بیستم اردیبهشت ماه ادامه دارد و امیدواریم با همکاری فرمانداران، بخشداران و دهیاران این طرح به سرانجام رسیده و ۱۲ درصد باقیمانده جمعیت واجد شرایط در آن شرکت کنند.

وی گفت: ۵ میلیارد تومان شهرداری ها از بابت ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنائی متقبل شدند که جای سپاس و قدردانی از همت شهرداران در این موضوع داریم.

صفری بیان کرد: سرانه فضاهای ورزشی اردبیل در این دولت از ۲۰ سانتیمتر به ۵۱ سانتیمتر افزایش یافته و در کنار آن شاهد تکمیل ۲۰ باب نمازخانه و زیباسازی ۳۵۲ واحد آموزشی با همراهی جهادگران بودیم.

کد خبر 6095703

دیگر خبرها

  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند
  • تجلیل از دانش آموزان برتر یزدی
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان شیراز آغاز شد
  • جشنواره «صدای پای خورشید» در همدان
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری