Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-05@17:24:08 GMT

ما علوم انسانی بودیم،غیر انتفاعی هم نبودیم!

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۴۱۳۶۱

ما علوم انسانی بودیم،غیر انتفاعی هم نبودیم!

آن سال ها دوره دبیرستان، چهار ساله بود. دانش آموزان سوم راهنمایی که وارد مقطع بالاتر- دبیرستان- می شدند از بین-اگر اشتباه نکنم- پنج رشته ادبیات و علوم انسانی،علوم تجربی ، کشاورزی ،بهداشت و فنی-حرفه ای یکی را انتخاب و دوره چهار ساله دبیرستان در آن رشته به تحصیل خود ادامه می دادند.

البته ماجرا این گونه بود که دانش آموزان درس خوان و زرنگِ فارغ التحصیل سوم راهنمایی مجاز به انتخاب تمام رشته های ذکر شده در مقطع دبیرستان بودند اما ضعیف ترها بنا به نمره های کسب شده و معدل، مجاز به انتخاب رشته های کمتری می شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثلا رشته علوم انسانی را معمولا همه مجاز می شدند و طبعا این رشته درسی، شلوغ ترین رشته بود.

در دبیرستانی که من وارد آن شدم تعداد دانش آموزانی که مجاز به تحصیل در رشته علوم تجربی بودند به 15 نفر نمی رسید اما بر خلاف آن سه کلاس حدودا 40 نفره علوم انسانی تشکیل شد!

یعنی 15 نفر در مقابل 120 نفر،خب تفاوت خیلی بود. من اما که مجاز به انتخاب تمام رشته ها بودم و به ادبیات علاقه ویژه ای داشتم مانده بودم در کلاس های شلوغ و پر سروصدای علوم انسانی حضور یابم یا در میان  جمع خلوت و خوب بچه زرنگ های علوم تجربی باشم.

در آن شرایط انتخاب سختی بود با این حال و با این که خانواده ام به دلیل همان شرایطی که عرض کردم تمایل داشتند در رشته تجربی درس بخوانم اما وقتی دیدند به این رشته علاقه ای ندارم با تحصیلم در ادبیات و علوم انسانی موافقت کردند.

در خاطرم هست که از جمع بی شمار بروبچه های سوم راهنمایی تنها دو نفر بودیم که مجاز به انتخاب رشته تجربی شدیم اما وارد علوم انسانی شدیم، به بیانی دیگر تنها دو نفرمان با انتخاب  و اختیار خودمان در این رشته وارد شدیم و بقیه تقریبا راه دیگری جز این رشته نداشتند چون اصلا مجاز به انتخاب رشته های دیگر نبودند.

بگذریم خواستم عرض کنم اگر کسی بخواهد درس بخواند و خانواده اش هم به او اطمینان داشته باشند می تواند در هر اوضاع و احوالی و شرایطی کار خودش را انجام دهد. من و دوستم در میان بچه شرها و پرسروصداها بودیم. آنها کار خودشان را می کردند بنده خداها کاری هم به کار کسی نداشتند و ما هم کار خودمان؛خدا را شکر ما دوتا که از لحاظ درسی عاقبت به خیر شدیم!

* روزنامه نگار

کد خبر 1316325

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: علوم انسانی وزارت آموزش و پرورش باشگاه پرسپولیس علی علیپور لیگ برتر نوزدهم باشگاه ماشین سازی تبریز ایالات متحده آمریکا استان مرکزی باشگاه استقلال دونالد ترامپ سینمای ایران عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۴۱۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد

۷ پروژه علمی فناوری با حضور معاون آموزشی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در دانشگاه کاشان افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، پیش از ظهر امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ با حضور معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری ۷ پروژه شامل آزمایشگاه روانشناسی، فیزیولوژی علوم ورزشی، مرکز نوآوری علوم انسانی و خانه خلاق علوم انسانی، کلینیک حقوق، خانه سلامت، مرکز توانمندسازی اجتماعی و مرکز بین المللی سازی علوم انسانی افتتاح شد.

همزمان با سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز استاد تجلیل از اساتید سرآمد کشوری دانشگاه کاشان و عملیاتی شدن خوابگاه متاهلی «خیرساز» در زمینی به مساحت هزار مترمربع با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان به ظرفیت ۱۲۰ دانشجوی مجرد و ۲۴ زوج دانشجوی متأهل در دانشگاه کاشان به زمین زده شد.

کد خبر 750875

دیگر خبرها

  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • «درآمدی بر علوم انسانی اسلامی در اندیشه رهبر انقلاب» منتشر می‌شود
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • آمار نهایی انتخاب رشته در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • اعلام آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳ اعلام شد
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است