Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-05@15:25:49 GMT

سرگردانی دانش آموزان دبیرستانی آوه

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۳۱۴۹۸

شماری از دانش آموزان آوه‌ای در دبیرستان موجود شهر پذیرش نشده اند و همین مسأله دچار سرگردانی آن‌ها بین استان‌های قم و مرکزی شده است.

امام جمعه آوه در این خصوص به ایرنا، گفت: متاسفانه امسال در مقطع دبیرستان و هنرستان کلاسی برگزار نشده است.
حجت الاسلام «محمد جواد نکویی ماهانی» افزود: دانش آموزان مقطع متوسطه دوم برای ادامه تحصیل ناگزیرند به شهر‌های ساوه و جعفریه رفت و آمد داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: برخی از دانش آموزان نیز به همین دلیل از ادامه تحصیل منصرف شدند.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب بر لزوم ترویج و توسعه آموزش تاکید کرده‌اند، گفت: مدیر و معاون دبیرستان مدرسه را تعطیل کردند و باعث به سختی افتادن دانش آموزان و خانواده‌ها شده اند.

نایب رئیس شورای شهر آوه نیز توضیح داد: با اینکه بار‌ها از مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه به منظور تشکیل جلسه در این خصوص یا شورای فرهنگ عمومی آوه دعوت به عمل آمده است، اما وی در این در جلسات حضور نیافته و پاسخگو نیست.
«رضا ایاز» گفت: متاسفانه مدیر و معلم‌های دبیرستان وظایف خود را به درستی انجام ندادند و بدین ترتیب دانش آموزان برای ادامه تحصیل مجبور شدند که در دبیرستان شهر جعفریه (حوزه استان قم) ثبت نام کنند.
وی ادامه داد: مدارس شهر جعفریه از پذیرش دانش آموزان آوه‌ای به دلیل اینکه از استان دیگری محسوب می‌شوند امتناع می‌ورزند.
ایاز گفت: مجموعه آموزش و پرورش شهرستان ساوه می‌تواند تدابیری بیندیشند تا با تجمیع دانش آموزان روستا‌های همجوار آوه مانند «عباس آباد»، «صالح آباد» و «اندیس» در دبیرستان شهر آوه، تعداد دانش آموزان را به حد نصاب لازم برسد.

** تعداد پایین دانش آموزان و چالش انتخاب رشته
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه نیز در این خصوص به ایرنا، گفت: در ادعای حضور نیافتن وی در جلسات شهر آوه، گفت: معاون آموزشی این اداره چندین بار در جلساتی که با مشکلات آموزشی در شهر آوه مرتبط بوده، شرکت داشته است.

«ابراهیم فراشیانی» اظهار داشت: در سال گذشته ۲۵ دانش آموز در مقطع سوم راهنمایی شهر آوه تحصیل می‌کردند که این دانش آموزان با ورود به مقطع دبیرستان می‌باید انتخاب رشته کنند.

وی ادامه داد: انتخاب رشته دانش آموزان با در نظر گرفتن هدایت تحصیلی و علایق شخصی هر یک با هم متفاوت است و همین موضوع سبب شده است که تعداد آن‌ها برای تشکیل کلاس‌های مختلف به حد نصاب نرسد.
وی گفت: با توجه به جامعه آماری پایین دانش آموزان مقطع تحصیلی مورد نظر، امکانات دولت این اجازه را نمی‌دهد که برای هر رشته کلاس جداگانه‌ای تشکیل دهد مگر آنکه همه دانش‌آموزان مجاب شوند تا در یک رشته تحصیل کنند که اقدام منطقی و درستی نیست.
فراشیانی اظهار داشت: هم اکنون در مقطع دبیرستان دخترانه برای یک رشته کلاس دایر است، اما این موضوع به زیان دانش‌آموز است که در رشته‌ای برخلاف هدایت تحصیلی و علاقه اش درس بخواند.
وی افزود: برای تعدادی از دانش آموزان دختر آوه‌ای که به منظور تحصیل به ساوه می‌آیند خوابگاه تامین شده است.
آوه با چهار هزار نفر جمعیت در ۲۰ کیلومتری جنوب ساوه واقع است و از مراکز اصلی دامداری و تامین گوشت استان مرکزی محسوب می‌شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ارز اربعین ۹۸ گروه عظام جعفر کاشانی مرز خسروی گذرگاه البوکمال القائم لردگان تابناک ساوه آموزش و پرورش ارز اربعین ۹۸ گروه عظام جعفر کاشانی مرز خسروی گذرگاه البوکمال القائم لردگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۱۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ملی سواد آبی در یزد سه ساله شد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مدیرعامل این شرکت با اشاره به برگزاری سومین دوره طرح سواد آبی در مدارس استان، افزود: طرح ملی دانش آموزی سواد آبی ویژه دانش‌آموزان پایه دهم و یازدهم دوره متوسطه در ۲۲۰ مدرسه سراسر استان برگزار شد. 


جواد محجوبی در ادامه گفت: در این طرح مسابقات و نوآوری‌های مختلفی از جمله برگزاری مناظره‌های دانش‌آموزی بین ۲۷ هزار و ۴۰۰ دانش‌آموز دور دوم متوسطه برگزار شد و همچنین مسابقه "خبرنگار آب باشید" با توجه به فعالیت ۱۳ فصل اول کتاب انسان و محیط زیست در بین دانش آموزان پایه دهم و یازدهم برگزار شد.

 
رئیس هیئت مدیره شرکت آب منطقه‌ای یزد هدف از برگزاری طرح ملی سواد آبی را آموزش و فرهنگ‌سازی قشر آینده‌ساز و دانش آموزان در راستای استفاده صحیح از منابع آب و مدیریت مصرف آن دانست. 


محجوبی در پایان ابراز کرد: در طرح داناب برگزاری بازی‌های تیمی آنلاین و در طرح سواد آبی مسابقه مناظره دانشجویی که از طرح‌های ابتکاری استان یزد می‌باشند با موافقت شرکت مدیریت منابع آب در سال آینده به صورت ملی انجام خواهد شد. همچنین در سال جاری کتاب انسان و محیط زیست از دروس مطرح در کنکور سراسری خواهد بود.

دیگر خبرها

  • اولویت بومی گزینی در استخدام نیروهای آموزش و پرورش بهارستان
  • جنبش حامی فلسطین به دبیرستان‌های فرانسه کشیده شد
  • طرح ملی سواد آبی در یزد سه ساله شد
  • دلیل علاقه دانش آموزان به نجوم چیست؟ + فیلم
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزی استان مرکزی
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • روایتی از رنج دانش آموزان مازندرانی
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران