Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دبیرستان دانا و توانا یکی از خدمات ماندگار منطقه آزاد برای مردم چابهار است که می تواند در تربیت نیروی انسانی تاثیر زیادی داشته باشد.
راه اندازی این دبیرستان با حمایت مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار و دانشگاه بین المللی چابهار با امکانات رفاهی نظیر خوابگاه، لابراتوار زبان انگلیسی، کتابخانه، کلاس کامپیوتر و تحت نظر بهترین مربیان و مشاورین تحصیلی کمک بزرگی برای رشد دانش آموزان محروم بلوچستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


منطقه آزاد چابهار در کمک، توسعه، عمران و اشتغال منطقه بلوچستان نقش بسزایی داشته است.
ثبت بیش از سه هزار و 200 شرکت سرمایه گذاری و اشتغال 13 هزار نفر نمونه ای از اشتغالزایی این منطقه آزاد است و علاوه بر این در زمینه توسعه رشته های ورزشی و حمایت از ورزشکاران کریکت، دوومیدانی، موج ‌سواری و فوتبال ساحلی نقش موثری داشته است.
در آینده توسعه دبیرستان و تاسیس مجتمع آموزشی شبانه روزی پسرانه و دخترانه در مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم در سالهای آینده با حمایت سازمان منطقه آزاد چابهار در دست اقدام و پیگیری است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: دانش آموزان دبیرستان دانا و توانا در نخستین سال تحصیلی نتایج خوبی بدست آورده است و امیدبخش سال‌ های پرثمری است.
عبدالرحیم کردی افزود: راه اندازی این دبیرستان در منطقه آزادچابهار خدمتی ماندگار برای جوامع محلی است که نقش موثری در اشتغالزایی و تربیت نیروی متخصص دارد.
وی ادامه داد: دبیرستان دانا و توانا یکی از افتخارات مدیریت منطقه آزاد چابهار و موجب خرسندی مدیران و فرهنگیان شده است.
رئیس هیات مدیره منطقه آزاد چابهار از تلاش و زحمات مدیر دبیرستان دانا وتوانا و رئیس دانشگاه بین‌ المللی چابهار قدردانی کرد.
وی تصریح کرد: 2 نفر از دانش آموزان این دبیرستان به نام های 'علیرضا دلوشی' و 'محمد نبات زهی' در آزمون سراسری خوب درخشیده اند و شادمانی را برای مردم به ارمغان آوردند.
کردی ادامه داد: 100 درصد دانش آموزان رشته ریاضی و 60 درصد دانش آموزان رشته علوم تجربی دبیرستان یادشده وارد دانشگاه شدند.
مدیر عامل منطقه آزاد چابهار گفت: باهمت و تلاش دلسوزانه کادر دبیرستان برنامه‌ های مفصلی در سال‌ های آتی پیش بینی شده است که شاهد تحولات ارزشمند برای مردمان خوب این سرزمین خواهیم بود.

مدیر دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی منطقه آزاد چابهار نیز به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 30 نفر دانش‌ آموز در سال تحصیلی 97-96 در مقطع پیش‌ دانشگاهی این دبیرستان پذیرفته‌ شده اند.
بهرام میرزایی افزود: 80 درصد از دانش آموزان این دبیرستان در نخستین حضورشان در آزمون سراسری در رشته های ریاضی و فنی و علوم تجربی در مراکز آموزش عالی کشور پذیرفته شده اند.
وی بیان کرد: 15 نفر در رشته ریاضی و فنی و 9 نفر در رشته ی علوم تجربی در دانشگاههای مختلف سراسر کشور پذیرفته شده اند.
مدیر دبیرستان دانا و توانا ادامه داد: با توجه به کمبود دبیران علوم پایه در منطقه بلوچستان عمده دانش ‌آموزان دارای ظرفیت علمی بالا در مرحله مشاوره انتخاب رشته برای ورود به دانشگاه فرهنگیان هدایت شدند.
وی گفت: از مجموع 24 پذیرفته شده 13 نفر در دانشگاههای فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی تهران پذیرفته شدند.
میرزایی تصریح کرد: کسب رتبه 548 آزمون سراسری توسط دانش ‌آموز علیرضا دلوشی از روستای تیس نشان از استعداد بسیار بالای فرزندان این خطه از ایران اسلامی دارد.
وی ادامه داد: این دانش آموز موفق شد با مشاوره دقیق و انتخاب رشته صحیح، به عنوان اولین دانش ‌آموز پسر از شهرستان چابهار در دانشگاه صنعتی شریف در رشته مهندسی دریا پذیرفته شود.
مدیر دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی منطقه آزاد چابهار پذیرش سه نفر از دانش ‌آموزان ریاضی در دانشگاه تربیت شهید رجایی تهران در رشته های مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، و مهندسی ساخت و تولید دیگر نتیجه افتخارآفرین دانش‌آموزان دبیرستان دانا و توانا است.
میرزایی بیان کرد: در رشته علوم تجربی نیز محمد نبات‌ زایی موفق به پذیرش در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شد.
وی افزود: با برگزاری آزمون ورودی برای دانش آموزان نخبه از شهرهای جنوبی استان 100 نفر با توجه به کسب رتبه برتر در رشته های ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی این دبیرستان پذیرش و زیرنظر اساتید مجرب از مهرماه سال تحصیلی 98-97 در پایه دهم مشغول به تحصیل خواهند شد.
3043 **6081
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت تعلیم و تربیت دانشگاه صنعتی شریف دانشگاه علوم پزشکی سرمایه گذاری مکانیک رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۵۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند

به گزارش خبرنگار مهر، علی حجرگشت در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه کرج ضمن تسلیت سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) و تبریک روز معلم گفت: البرز دارای بیش از ۵۳۰ هزار دانش آموز در تمام مقاطع تحصیلی است که در حدود ۲ هزار و ۲۰۰ تا ۲ هزار و ۳۰۰ مدرسه دولتی و غیردولتی مشغول تحصیل هستند و بیش از ۵۰ هزار معلم شاغل و بازنشسته داریم.

وی با اشاره به مشکلات موجود در سرانه فضاهای آموزشی، تربیتی، اردویی و ورزشی در استان البرز و ضمن ابراز امیدواری از اینکه بتوانیم به همت دولتمردان و خیران به رفع آنها بپردازیم، مطرح کرد: فضای فیزیکی و ساختمان یک طرف اما نیروی انسانی و معلمی که باید دانش آموزان را تربیت کند، نکته مهمتری بوده و بهترین راه تأمین نیرو برای آموزش و پرورش، تربیت و جذب معلم است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز عنوان کرد: در یکی دو دهه اخیر وقفه‌ای در تربیت و جذب معلم ایجاد شد که شاید بسیاری از مسائل و مشکلاتی که امروز در حوزه‌های مختلف آموزشی، پرورشی و اجتماعی و … با آنها مواجه هستیم ناشی از این کم توجهی و خلأ ایجاد شده است. بهترین و مبنایی‌ترین جا برای تربیت و تأمین معلم دانشگاه تربیت معلم است.

حجرگشت افزود: اما تا زمان رسیدن به وضعیت مطلوب شاید چاره‌ای جز جذب معلم از سایر مسیرها نباشد. با توجه به اینکه شاید همه افراد تحصیل کرده و دارای مدارک تحصیلی بالا شایستگی معلمی را نداشته باشند، جذب و تربیت معلم شیوه خاص خود را دارد. در دوره جدید نگاه به جذب معلم حتی از طریق آزمون استخدامی تغییر یافت و به دنبال نیروی کیفی‌تر هستیم.

امسال ۵۰ درصد معدل و دیپلم و ۵۰ درصد کنکور در ورود به دانشگاه مؤثر است

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش معلمانی را استخدام می‌کند که معلمانه رفتار کنند و گزینش‌های ویژه معلمی را نیز پشت سر بگذارند، اظهار کرد: علیرغم همه مسائل در دولت برای تأمین هزینه‌های آموزش و پرورش، سال گذشته بیش از ۵۰ هزار نفر استخدام شدند و امسال حدود ۷۰ هزار نفر از طریق آزمون‌های استخدامی و بیش از ۳۰ هزار نفر از دانشگاهیان فرهنگیان جذب می‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز با اشاره به اینکه از این تعداد حدود ۲ هزار و ۵۰۰ تا سه هزار نفر مربوط به این استان هستند، خاطرنشان کرد: در دور اول سفر رئیس جمهور به البرز، آموزش و پرورش متعهد شد ۱۰۰ مدرسه بسازد که در سال گذشته تقریباً محقق شد. در سفر دوم نیز ساخت ۱۰۰ مدرسه دیگر از محل اعتبارات دولتی و کمک خیران مصوب و عملیات اجرایی تعدادی از آنها آغاز شده است.

حجرگشت با بیان اینکه علاوه بر این ۱۰۰ مدرسه دیگر نیز تعهد داده شد که از منابع استانی، مولدسازی و سایر منابع احداث شود، عنوان کرد: با توجه به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و اینکه باید تحصیل دانش آموزان در مدرسه در پذیرش و ادامه تحصیل آنها در دانشگاه نقش مستقیم داشته باشد، این موضوع تصویب شد که معدل دیپلم دانش آموزان در پذیرش در دانشگاه مؤثر باشد.

وی ادامه داد: سال گذشته برای اولین بار امتحانات نهایی پایه دوازدهم به صورت سراسری با شیوه جدید برگزار شد و نمره امتحانات نهایی در پذیرش در دانشگاه مؤثر بود. امسال نیز امتحانات پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم به صورت نهایی برگزار می‌شود و ۵۰ درصد معدل دیپلم و ۵۰ درصد کنکور در پذیرش دانش آموزان در دانشگاه مؤثر است و در سال آینده سهم تأثیر معدل، به ۶۰ درصد می‌رسد.

رکن اصلی موفقیت ما همراهی مردم است

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز با اشاره به انتظارات مقام معظم رهبری از مجموعه آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: ما موظفیم به این انتظارات پاسخ مناسب بدهیم و معلمانه با دانش آموزان و جامعه برخورد کنیم تا دانش آموزانی با تربیت صحیح پرورش دهیم. رسیدگی جدی به موضوع تربیتی و پرورشی و آسیب‌هایی که شاید زیبنده جامعه و مدارس نیست در دستورکار قرار گرفته است.

حجرگشت اظهار کرد: رکن اصلی موفقیت ما در آموزش و پرورش همراهی مردم به ویژه اولیاست که به ما اعتماد کنند و در کنار ما باشند تا بتوانیم آنچنان که باید و شاید در این مسیر فعالیت کنیم و موفق باشیم و به اهداف مدنظر دست یابیم. برای جلب همراهی و مشارکت مردم در انجام وظایف و رسالت‌های محوله باید فعالیت‌های خود را برای آنها تبیین کنیم.

وی با تاکید بر ضرورت مهارت آموزی دانش آموزان در مدرسه مطرح کرد: دانش آموزان را به مدت ۱۲ سال در رشته‌های مختلف آموزش می‌دهیم اما شاید پس از فارغ التحصیلی کمترین مهارت را نیز نداشته باشند و این موضوع خسرانی برای آموزش و پرورش است. در این راستا یک نگاه این است که در دوره متوسطه دانش آموزان را به سمت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش سوق دهیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز اضافه کرد: در برنامه هفتم توسعه باید ۵۰ درصد دانش آموزان دوره متوسطه دوم در مدارس نظری و ۵۰ درصد در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای مشغول باشند اما میانگین آمار کشوری در این زمینه ۴۰ درصد و در البرز حدود ۴۳ درصد است که کافی نیست. از سوی دیگر باید توسعه هنرستان‌ها و ارتقای امکانات و زیرساخت‌ها و تجهیزات انجام شود.

کد خبر 6095590

دیگر خبرها

  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • معلم اساسی‌ترین عامل تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت است
  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • تشریح ۵ گام ارتقای تعلیم و تربیت اجتماعی
  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است